Waarom je tanden bleken bij het wittetandencenter?

Bij het Wittetandencenter zit je goed als je graag je tanden wil bleken op een professionele manier. Hieronder nog even kort wat ons uniek maakt.

persoonlijke aanpak

We kiezen ervoor om elke klant een persoonlijke aanpak te bieden met de mogelijkheid tot inspraak in de behandeling. We willen niet met gladde praatjes wat aansmeren, maar op een constructieve manier jouw glimlach en uitstraling net dat tikkeltje meer geven.

Uitgebreide behandeling

De sessies duren een 25-tal minuten om onze producten optimaal te gaan benutten. 25 minuten is ook nog eens een ideale rustcyclus voor je lichaam. Je boost je lichaam dus ook nog eens door eigenlijk net helemaal niets te doen. win-win dus!

Opvolging

Nadien proberen we je ook goed op te volgen door onze thuisbleeksets enerzijds en af en toe een reminder via mail anderzijds.

Wilt u uw tanden laten bleken?

Kies dan voor het Wittetandencenter want uw glimlach is goud voor ons! Met de ervaring durven wij ons de specialist in tandenbleken te noemen. Maak direct een afspraak & wij laten uw glimlach terug stralen!

Zit je nog met vragen over wittere tanden, of tanden bleken?
Stuur ons gewoon een berichtje (Messenger) en wij helpen je verder!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter...

Ook interessant...

👇 Stel je vraag 👇

Kies hieronder het gewenste filiaal

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…