Na het tanden bleken? Wat Nu?!

Je hebt je tanden laten bleken of je wilt je tanden gaan bleken? Je vraagt je vast af hoe je je gebit nu het best onderhoud. Dit is een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen want je wil natuurlijk niet dat alle inspanning voor niets is geweest. Als je onze tips opvolgt, dan garanderen wij je een langer ‘wit’ resultaat!

De eerste uren na je afspraak

Wij van het Wittetandencenter raden aan om in de eerste 2-4 uur na je behandeling geen sterk kleurhoudende drank of eten te nuttigen. Denk maar aan wijn, koffie, thee, rode saus, drop of gekleurd snoep enz… Ook is het beter om sterk koolzuurhoudende of zure dranken te mijden zoals frisdranken, bieren en vruchtensappen.

Dagelijkse mondhygiëne

sowieso is het belangrijk om je dagelijkse routine aan te houden en dus je tanden te poetsen 1 of ideaal 2 maal per dag.

Opvolgingssets en aanvullende producten

Een aan te raden maar vrijblijvende keuze is ook om bij ons een opvolgingsset aan te schaffen. afhankelijk van welk pakketje je verkiest, kun je dan wekelijks of 2-wekelijks bij je thuis een eigen mini-nabehandeling nemen.

Deze thuisbleeksets kunnen natuurlijk niet vergeleken worden met onze effectieve behandelingsapparatuur maar geven wel een voldoende boost om je verkregen ‘wit’ resultaat terug te doen schitteren.

In het Wittetandencenter verkopen we ook enkel door ons geteste en goedgekeurde producten. Bekijk ook zeker onze promo’s om combinaties van behandelingen-producten niet te mislopen!

Wilt u uw tanden laten bleken?

Kies dan voor het Wittetandencenter want uw glimlach is goud voor ons! Met de ervaring durven wij ons de specialist in tandenbleken te noemen. Maak direct een afspraak & wij laten uw glimlach terug stralen!

 

Zit je nog met vragen over wittere tanden, of tanden bleken?
Stuur ons gewoon een berichtje (Messenger) en wij helpen je verder!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter...

Ook interessant...

👇 Stel je vraag 👇

Kies hieronder het gewenste filiaal

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…