Giftcards

Onze giftcards zijn het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Stel zelf uw bedrag samen door onderstaande bonnen te combineren. Giftcards zijn geldig in alle Wittetandencenter filialen tot 1 jaar na uitgifte.

Thuiszorg

Het is van extreem belang om na uw behandeling bij Wittetandencenter ook thuis uw tandverzorging en hygiëne op peil te houden. Hieronder kan u producten terugvinden die u daarbij kunnen helpen.

Solid White

Het V34-kleurcorrectorserum maakt gebruik van kleurcorrigerende technologie om het uiterlijk van de tandkleur te verbeteren. De formule bestaat uit een zorgvuldige balans van twee in water oplosbare kleurstoffen om een ​​diep violette tint te vormen en gele tinten van tanden te neutraliseren en te verwijderen.

Skincare

Het Wittetandencenter is exclusieve verdeler van Jeuness Global. De producten van Jeunesse hebben als focus skin, wellness & schoonheid. Ontdek snel alle producten en bezoek de webshop door op de knop hieronder te klikken. De producten van Jeunesse zijn ook beschikbaar en af te halen in het Wittetandencenter in uw buurt!

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…