Wat moet je weten?

Veel Gestelde Vragen Over Tandenbleken!

Van de veelgestelde vragen over Tanden Bleken is dit de populairste.

Wij maken enkel maar gebruik van peroxide vrije bleekgel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Enkel Tandartsen mogen bleken met bleekgel dat maximaal 6% waterstofperoxide bevat. Door de bevoegde instanties is bepaald dat er met onze peroxide vrije gel op een veilige manier gebleekt kan worden.

Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

 

Een tanden bleek behandeling bestaat normaal gesproken uit meerdere sessies. 1 sessie duurt circa 25 minuten.

Voor een optimaal resultaat is het nodig om meer dan 1 sessie te doen. We starten steeds met een basisbehandeling van 5 sessies, waarbij u onmiddellijk resultaat zal zien. Om uw resultaat te onderhouden, geeft een behandeling van 3 opeenvolgende sessies van 25 minuten een goed resultaat.

Het zou perfect mogelijk zijn om alle sessies na elkaar te doen, maar wij raden aan om de sessies vanaf 10 op te splitsen in 2 verschillende dagen naar keuze.

Nee, een behandeling met peroxidevrije bleekgel is geheel pijnvrij.

Wanneer gebleekt wordt met waterstofperoxide, is het belangrijk om het tandvlees te beschermen. Anders kan dit een pijnlijke ervaring opleveren.

Tandenbleken doet op zich geen pijn! Maar na een behandeling kan het altijd mogelijk zijn dat de tanden iets gevoeliger zijn dan voordien! Mocht dit het geval zijn hoeft u niet direct te panikeren binnen enkele dagen verdwijnt het van zelf! 

Nee, dit is 100% veilig.

Ja eten en drinken mag!  Probeer voor de behandeling wel uw tanden te poetsen zodat het bleken een beter effect zal hebben. 

We raden aan om in de eerste 2-4 uur na je behandeling geen sterk kleurhoudende drank of eten te nuttigen. Denk maar aan wijn, koffie, thee, rode saus, drop of gekleurd snoep enz… Ook is het beter om sterk koolzuurhoudende of zure dranken te mijden zoals frisdranken, bieren en vruchtensappen.

De minimum leeftijd om tanden te bleken is 18 jaar.

Nee, uw leeftijd is geen belemmering om de behandeling te ondergaan.

Dat hangt er van af. Als u van uzelf een Brad Pitt lach heeft, zal deze na het bleken tevoorschijn komen. Bij NON-peroxide bleken krijgt u uw natuurlijk tandkleur terug. Voor de meeste mensen zal gelden dat dit geen Brad Pitt lach is. Brad Pitt zelf heeft zijn witte lach te danken aan facings. 

De originele kleur van de brug of kroon verandert met een tanden bleek behandeling niet mee. De behandeling zorgt er wel voor dat vlekken van uw brug of kronen succesvol worden verwijderd. Overleg met ons (wittetandencenter) over hetgeen dat u zou kunnen verwachten.

Als u komt nemen we voor de behandeling altijd eerst een consult af om na te gaan of uw  gebit geschikt is voor het bleken. Daarna zullen we pas met de behandeling van start gaan. 

Wij raden aan om een behandeling van meerdere sessies uit te laten voeren per 3 of 5. Deze sessies gebeuren in 1 behandeling op diezelfde dag. Bijvoorbeeld: u koopt een sessie kaart van 20 TandenBleek behandelingen, dan kunt u op diezelfde dag geen 20 sessies na elkaar doen maar wel 3 of 5. De overige sessies worden dan op een sessie kaart bijgehouden. 

Ja! Als uiteindelijk blijkt dat je minder sessies nodig had voor het gewenste resultaat dan worden de sessies op een sessie kaart bijgehouden voor een volgende behandeling. Deze sessies blijven 1 jaar geldig. Dus bij een afname van een hoger pakket kun je ook minder sessies afnemen en het tegoed laten staan. 

Wij willen dat u 100% tevreden bent over de kwaliteit van onze diensten en service. Uiteraard is het resultaat echter afhankelijk van persoon tot persoon. De ene heeft al wat meer sessies nodig dan de andere, om eenzelfde resultaat te behalen. Daarom bieden we een 100% tevredenheidgarantie aan als u kiest voor een ultiem resultaat (vanaf 10 whitening sessies). Indien u na 10 sessie of meer niet tevreden bent over het resultaat laat het ons dan weten en wij gaan voor u aan de slag. Wij staan 100% achter onze diensten. 

Heb je niet het beloofde resultaat na 10 sessies of meer? Dan krijg je de overige sessies van het huis tot het resultaat optimaal is. 

Gecertificeerde producten

Al onze producten zijn EU goedgekeurd en gecertificeerd !

100% Vegan en Cruelty Free

Absoluut veilige ingrediënten: Alle producten zijn NON Peroxide & Cruelty free !

Resultaat gegarandeerd

Kennis, ervaring & kwaliteitsproducten zorgen voor een gegarandeerd resultaat !

Pijnloos & Doeltreffend

Onze behandelingen zijn pijnloos en uiterst doeltreffend voor een snel resultaat !

Uiterst Moderne Apparatuur

Uitgerust met de meest moderne apparatuur op de markt voor het beste resultaat !

Boek nu uw afspraak !

Reserveer nu online uw behandeling.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…