Waarom bleken wij onze tanden?

De grootste reden dat heel wat mensen hun tanden willen laten bleken, is omdat zij wittere tanden willen.

Een wit gebit is in het westen al jaren een schoonheidsideaal. Waar het eerder nog niet heel erg was om een gelig gebit te hebben, willen de meeste mensen nu toch echt graag een super wit gebit.

Via onderstaande Blog hebben we nog enkele zaken op een rijtje gezet waarom wij onze tanden gaan bleken.

Tandenbleken is goed voor je Zelfvertrouwen

Een wit gebit laat u niet alleen meer zelfvertrouwen uitstralen doordat u er verzorgder uitziet, maar u kunt zich er ook zelfverzekerder door voelen. Durf je bijvoorbeeld nier meer met uw tanden bloot te lachen? Of gaat u niet meer met een grote glimlach op de foto? Wanneer u uw tanden laat bleken bij het Wittetandencenter zult u merken dat deze onzekerheden zullen verdwijnen. Doordat u dit probleem niet meer zal ervaren zal je zelfvertrouwen een enorme boost gaan krijgen. Bovendien zult u zich ook een stuk gelukkiger kunnen voelen, omdat u steeds meer durft te lachen.

Tandenbleken is al een lange en overal hip

Al sinds de oudheid bleken mensen hun gebit. De mensen probeerden toen vooral hun gebit te witten met urine. Dat komt omdat bij urine na verloop van tijd ureum, oftewel urinezuur vrijkomt. Dit is hetzelfde stofje wat ook vrijkomt bij carbamideperoxide: een ingrediënt dat in veel bleekmiddelen zit om tanden te bleken.

Tandenbleken kan tegenwoordig al heel voordelig

Er zijn nog steeds instanties en organisaties die torenhoge kosten rekenen voor hun bleekbehandelingen. Wij vinden dat Tandenbleken voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hanteren wij zeer goede tarieven. Zo bieden we al een Glossy White behandeling aan voor maar €69,00.

Onze goede prijs betekend trouwens niet dat wij ook bleekbehandelingen van mindere kwaliteit geven. Integendeel zelfs: onze medewerkers focussen zich alleen op het bleken van tanden. Hierdoor zijn we er een ervaren specialist in geworden.

Zit je nog met vragen over wittere tanden, of tanden bleken?
Stuur ons gewoon een berichtje (Messenger) en wij helpen je verder!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter...

Ook interessant...

👇 Stel je vraag 👇

Kies hieronder het gewenste filiaal

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…