Is tanden bleken duur?

Je wilt wittere tanden en bent benieuwd, wat tandenbleken zal kosten? Bij de tandarts je tanden laten bleken, dan loop je al snel aardig in de kosten. Bij een bleekbehandeling denken de meeste mensen doorgaans dat ze er altijd ontzettend veel geld aan kwijt zullen zijn. Is dit echter waar? We vertellen het u graag!

Tandenbleken moet niet altijd duur zijn maar kwaliteit speelt wel een rol

Het bleken van tanden kan inderdaad duur zijn. Sommige tandartsen en salons rekenen tussen de 300 en 800 euro voor het bleken van het gebit. Dit is inderdaad veel geld. Het bleken van tanden is door de jaren steeds normaler geworden. Doordat steeds meer mensen hun tanden laten bleken, zijn er hedendaags ook genoeg salons waarbij u voor veel betere tarieven kunt gaan bleken. Maar zijn deze salons wel te vertrouwen of goed? Het is normaal dat u zich dit zou afvragen. het prijskaartje dat aan een bleekbehandeling wordt opgehangen, heeft echter niets met de kwaliteit van de behandeling te maken . Zo kan een tandarts wel 800 euro vragen voor een bleekbehandeling. Een tandarts voert naast bleekbehandelingen ook andere behandelingen uit, waardoor hij niet altijd gespecialiseerd is in het bleken van tanden.

Hoe goed is het wittetandencenter?

Wij bieden behandelingen aan tussen de €29,00 – €19,00 per sessie. Dat wij lagere tarieven hebben dan de tandarts betekent echter niet dat u bij ons een slechte bleekbehandeling zult krijgen. Sterker nog: al onze medewerkers houden zich dagelijks alleen maar bezig met bleken van tanden. Doordat zij zich alleen hierop focussen, zijn zij er erg goed en gespecialiseerd in geworden. Ze hebben doorgaans zelf meer ervaring met het bleken van tanden dan de meeste tandartsen.

Staar u niet blind op alleen maar de prijs

Naast de prijs zijn er nog enkele andere zaken waarop u hoeft te letten als u een geschikte persoon of organisatie kiest waarbij u uw tanden wilt laten bleken. Staar u dus niet enkel blind op de prijs. Zoals we hier boven al benoemden, is het ook belangrijk om te kijken naar de ervaringen van waar u uw tanden gaat bleken. Iemand die in een tandenbleeksalon werkt, kan meer ervaring hebben met tanden bleken dan een tandarts.

Conclusie

Hoeveel een bleekbehandeling uiteindelijk kost, zegt niets over de kwaliteit en veiligheid ervan. In plaats van het prijskaartje, kunt u het beste kijken naar hoe gespecialiseerd iemand is in het bleken van tanden en welk bleekmiddel diegene gebruikt. U zult dan vanzelf zien dat een goede en veilige bleekbehandeling niet altijd duur hoeft te zijn.

Zit je nog met vragen over wittere tanden, of tanden bleken?
Stuur ons gewoon een berichtje (Messenger) en wij helpen je verder!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter...

Ook interessant...

👇 Stel je vraag 👇

Kies hieronder het gewenste filiaal

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…