EEN NIEUWE MANIER OM UW GLIMLACH TE VERHELDEREN

V34™ Your Solid White Tandpasta

Wil jij je tanden een snelle upgrade geven? Wil je jouw gebit vanavond nog extra laten stralen? Of zoek je een whitening boost die je dagelijks kan inzetten om altijd de mooiste en meest stralende glimlach te hebben?

V34™ Your Smile Tandpasta helpt jou hierbij! Ultramoderne technology die binnen 2 minuten al zichtbaar resultaat geeft!
 

Witte tanden in een handomdraai met deze nieuwe tandpasta van V34, best cool, toch?

We vonden de perfecte tint van diep paars, dat geel neutraliseert. Zo krijg je terug witte, stralende tanden!

Hoe werkt het?

Solid White V34™  Your Smile Tandpasta maakt gebruik van kleurcorrigerende technologie om de kleur van de tanden te verbeteren.
De formule bestaat uit een nauwgezette balans tussen twee wateroplosbare kleurstoffen om een diep violette tint te vormen

Lijst met ingrediënten

Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Bestel nu je eigen V34™ Solid White Tandpasta

Wat moet je weten?

Meest gestelde vragen over SolidWhite V34 Toner!

V34 maakt gebruik van kleurcorrigerende technologie om het uiterlijk van de tandkleur te verbeteren. De formulering bestaat uit een nauwgezette balans tussen twee in water oplosbare kleurstoffen om een diep violette toon te vormen.

V34 is bedoeld voor mensen die hun tanden na het bleken verder willen opfleuren, of die al een zeer witte tandkleur hebben en geen volledige behandeling met de Teeth Whitening Kit of een behandeling in ons center nodig hebben. Het oxideren van tandvlekken met PAP verhoogt de lichtheid en vermindert de verzadiging van gele vlekken, terwijl V34 de warme en koele tinten (tint) in uw tanden in evenwicht brengt om een levendigere wittint te onthullen.

Paars staat precies tegenover geel op het kleurenwiel en is daarom de complementaire kleur, dus een in water oplosbare paarse kleurstof wordt op je tanden aangebracht om gele ondertoon te neutraliseren.

1x V34 Kleur Corrector Serum. Totale netto inhoud: 30ml | 1 fl oz

V34 kan het beste worden gebruikt als post-bleekbehandeling, maar het kan ook alleen worden gebruikt, dagelijks of voor een evenement, om ongewenste gele ondertonen op uw tanden te verwijderen.

V34 kan volkomen veilig worden gebruikt bij tandheelkundig werk omdat het een niet-schurende vorm van bleken is, maar we raden aan om het niet op deze tanden te poetsen, omdat alleen natuurlijke tanden de kleur kunnen corrigeren.

We adviseren altijd om voor gebruik contact op te nemen met uw tandarts, om er zeker van te zijn dat het een geschikt product voor u is.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…