alles-in-één systeem voor het bleken van tanden

Rapid whitening bleaching Set

De Rapid whitening bleaching Set is een professioneel alles-in-één systeem voor het bleken van tanden, ontwikkeld door tandartsen en ingenieurs. Het systeem bevat ‘s werelds meest geavanceerde serum voor het bleken van tanden en de beste power LED-technologie, waardoor de tanden in slechts 10 minuten lichter worden. In tegenstelling tot veel andere systemen, werken wij met een professionele PAP formule die het tandglazuur niet aantast. Dit is het enige systeem waarvan wij garanderen dat het 100% werkt.

Door ons voortdurende onderzoek en ontwikkeling, werkt de tandenbleekkit tot 7 keer sneller dan andere whitening kits. Geen tandartsbezoek of recept nodig. De teeth whitening kit bevat 6 tot 9 toepassingen. De Rapid Whitening Set is getest en goedgekeurd in Nederland en België.

Verwijdert vlekken en verkleuringen veroorzaakt door voedsel, stimulerende middelen & leeftijd. Dit omvat verkleuringen veroorzaakt door: Koffie, wijn, tabak, thee, frisdrank, snoep en antibiotica.

Eenvoudig, veilig en effectief. De meest geavanceerde thuiskit voor het bleken van tanden. Aanbevolen door experts. Getest en goedgekeurd in Nederland. Wittere tanden in slechts 10 minuten gebruik.

Waarom Peroxide Vrij?

Als bleekmiddel heeft peroxide een agressief witmakend mechanisme dat oxidatie door vrije radicalen wordt genoemd en dat gepaard gaat met enkele bijwerkingen.

Deze bijwerkingen kunnen zijn: gevoeligheid, geïrriteerd tandvlees en het verlies van belangrijke mineralen uit uw tanden. Behandelingen in de stoel die door de tandarts worden toegediend, beperken deze reacties, maar behandelingen aan huis zijn riskanter.

Onze formule bevat ftalimidoperoxycapronzuur (PAP) als het primaire bleekmiddel. PAP is een veiliger alternatief voor peroxide, dat geen vrije radicalen vrijgeeft. Dit betekent dat er geen invloed is op het tandvlees of het glazuur.

Wat is PAP?

De PAP+ formule is vernoemd naar ons heldenbestanddeel, ftalimidoperoxycapronzuur (PAP). We hebben jaren besteed aan het perfectioneren van het optimale formuleringsproces dat de voordelen van PAP maximaliseert.

We hebben ook verschillende andere ondersteunende ingrediënten toegevoegd die de gezondheid van uw tanden verbeteren, waaronder hydroxyapatiet en kaliumcitraat.

Bestel nu je eigen Rapid Whitening Kit

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…