Franchise

Hou jij van ondernemen? Wij zoeken franchisenemers.

Bij het wittetandencenter staat service & kwaliteit op de eerste plaats! Onze natuurlijke producten hebben al veel klanten kunnen overtuigen! Bij ons  is het bleken van je tanden niet schadelijk & het tast op geen wijze het tandvlees en het glazuur aan! Wij staan garant voor een goede opvolging en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Franchisen bij het wittetandencenter?

Wij zijn op zoek naar nieuwe franchisenemers door heel België maar ook de Benelux! Vanuit ons hoofdbureau ondersteunen we onze franchisenemers op zo veel verschillende manieren! Zo ontzorgen we onze ondernemers door krachtige lokale en nationale marketing. We zorgen voor een 7/7 service want als franchise ondernemer staat u er niet alleen voor! Iedere nieuwe vestiging zetten wij met veel plezier op de kaart met een leuke openingsstrategie. Zo ondersteunen wij je met de inrichting van de vestiging en alles wat daarbij komt kijken. Ben jij de ondernemer waar wij naar op zoek zijn? 

Ben jij de ondernemer die we zoeken of wil je een intake gesprek?

Neem contact met ons op via E-Mail: info@wittetandencenter.be

JOIN US

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…