100% tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent over de kwaliteit van onze diensten en service. Uiteraard is het resultaat echter afhankelijk van persoon tot persoon. De ene heeft al wat meer sessies nodig dan de andere, om eenzelfde resultaat te behalen. Daarom bieden we een 

100% tevredenheidsgarantie aan als u kiest voor een ultiem resultaat (vanaf 10 whitening sessies). Indien u na 10 sessie of meer niet tevreden bent over het resultaat laat het ons dan weten en wij gaan voor u aan de slag. 

Hoe werkt het? 

Voor een eerste tanden bleek behandeling bevelen wij altijd aan om op te starten met 5 whitening sessies (Glossy VIP) omdat het product een inwerktijd nodig heeft van 2 sessies. Na deze behandeling zal u al een goed resultaat zien verschijnen. Ziet u na deze behandeling nog niet het gewenste resultaat raadpleeg onze medewerkers terwijl u nog in het center bent dan ontvangt u de overige 5 sessies nog aan een promo tarief.  

Wij staan 100% achter onze diensten. 

Ziet u niet het gewenste / beloofde resultaat na 10 sessies of meer? Raadpleeg zeker onze medewerkers  daar hoeft u zeker geen schrik voor te hebben. We hebben liever dat u eerlijk bent dan dat u ontevreden het center verlaat.

 

Heb je niet het beloofde resultaat na 10 sessies of meer dan krijg je de overige sessies ons aangeboden tot het resultaat optimaal is.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder het gewenste filiaal...
Hallo daar ! Wij jij ook onze exclusieve kortingen & deals als eerste ontvangen in je mailbox ? Schrijf je hieronder vrijblijvend in op onze nieuwsbrief ! Tot snel…